Foxdrop's Ginger Cookie
"Gnistra"

2023.12.07
Ginstra är vår nya stjärna på kenneln. Jag har sedan 2019 haft ögonen på Kitimat-kullen som henns pappa är från. Min plan var att para Kira med Rolex men så har det inte blivit. Vi frågade på brorsan Lexus men där fick vi nej. Jag bad Maarit som äger Lexa att säga till mig när han skulle gå i avel så jag skulle ha möjlighet att ställa mig på kö på valp om jag gillade kombinationen. Lexa skulle bli pappa under hösten 2023 men pga olika omständigheter blev det ingen parning med den tiken. Men den 7/12 ser jag på min Facebook att han fått en kull i Finland. Just där och då kunde jag inte ta tag i det för jag satt själv och valpvakade för att Myran skulle valpa. Det fick helt enkelt tas tag i senare. Jag gratullerade till valparna och tänkte att jag får skriva till uppfödaren så fort min valpning är klar. Myrans valpning blev ju inte som vi tänkt oss. Jag var känslomässigt helt uttömd efter lång valpvaka och ca 10 timmar djursjukhuset, sen vidare till nästa djursjukhus för att säga farväl till Tosca. Så den 10/12 hade jag ännu inte hunnit kontakta uppfödaren. Då dimper det ner ett meddelande i min telefon och mitt i allt elände får jag erbjudande om en tikvalp efter Lexa.

Jag och min sambo pratar om det och beslutet är rätt lätt, vi tackar JA. Jag ringer och berättar om erbjudandet för min mamma som säger, "klart du ska ta den". Sagt och gjort, vi tackar ja. Nu börjar planeringen att kunna åka över till Finland och titta på valparna. Vi lyckas klämma in resan under jullovet och prickar så klart in de aldra kallaste dagarna vi kunde. Jag blir kär i alla tikarna, de är bra 4 veckor så det är svårt. Men efter lite betänketid känner vi att vi bestämt oss för tiken med bredare bläs. Nu är det bara att vänta tills hon är 15 veckor och får resa hem till oss.

Gnistra är efter Kitimat Lexus som är efter Kitimat Hey Brother som är efter Nitric Fox Approved. Nitric Fox Approved "Jack" är avkomma rill vår stamtik Ankinova Thasha. Utöver detta har Gnistra intressanta linjer från Kanada, USA, Europa och Finland i sig.

Info om Gnistra  

Foxdrop's Ginger Cookie  

Stamtavla / Pedigree
 
Född: 2023-12-07
HD:
ED:
Ögon:
DNA prcd-PRA: Heriditärt fri / clear by parentage
CEA/CH:
DE: Heriditärt fri / clear by parentage
CLAM: Heriditärt fri / clear by parentage
CDMC: Heriditärt fri / clear by parentage
CP1: Heriditärt fri / clear by parentage
CLPS: Heriditärt fri / clear by parentage
BUFF: Heriditärt fri / clear by parentage
DM: Heriditärt fri / clear by parentage
JADD: Heriditärt fri / clear by parentage
CDDY: Heriditärt fri / clear by parentage
FB-R:
BPH:
MH:
Mankhöjd:
Vikt:  
 

Meriter  
 
Utställning  


Rallylydnad

Koppartrollets Kennel
Mail
Copyright © All Rights Reserved